Uw account
Aanmelding

Mijn winkelwagen
Contact
www.lesjardinsdelacomtesse.nl
5.0www.lesjardinsdelacomtesse.nl4.59

De picknickmand specialist voor elke prijs

Een picknickmand van Les Jardins de la Comtesse is een exclusief cadeau aan de voordeligste prijzen…

Onze traditionele picknick manden  zijn op artisanale wijze en met de hand gevlochten uit wilgentakken van de beste kwaliteit.Alle afgebeelde produkten zijn op stock.

Een bestelling doorgevoerd voor 13 uur, van maandag tot vrijdag, wordt dezelfde dag nog verzonden ! Verzonden met Colissimo International -

Veilig betalen : Paypal or Credit card

Neem contact op+33 1 41 14 45 27 or bij mail

Alla manden zijn met de hand gemaakt. De messte manden bevatten een isolatie vak waarin produkten koud kunnen bewaard worden.

Een deluxe rieten mannd met leren rieent. Prachting bij een antike wagen.

Een keeld met een rpaktiscke waterproog onderkant. Idéeal voor  een picnic op het strand.

Nieuw: rugzakken praktische en elegante vooren heerlijke  picknick. Ze zijn zeer compleet met een cooling vak en flessencooler

Nieuw: Praktische coolers met een extra dik isolatie laag

Nieuw: Onze plaids zijn 100% natuurlijk, geproduceerd in scheerwol van schaap uit de bergstreken van Portugal. Enkel de mooiste wol, van de rug van het schaap, wordt gebruikDe picknick manden met de Franse Flair

Waarom kiezen voor een picknickmand van Jardins de la Comtesse ?

Deze picknickmanden zijn een creatie van Jardins de la Comtesse. Wij dragen in het bijzonder zorg voor de kwaliteit van de gekozen materialen. De manden zijn op artisanale wijze en met de hand gevlochten uit wilgentakken van de beste kwaliteit. De riemen zijn vervaardigd uit dik kunstleer voor een betere handligging. De handvaten zijn voorzien van 4 of 6 klinknagels om de stevigheid te garanderen.

De manden zijn heel compleet; ze zijn voorzien van borden, glazen met een voet en bestek, een peper- en zout stel en een kurkentrekker/flessenopener. Ze bevatten eveneens riempjes waarmee u een wijnfles op zijn plaats kunt houden. De binnenkant is bekleed met een katoenen of linnen stof. Het bestek is gemaakt uit roestvrij staal. We beschikken over verschillende designs voor de verschillende modellen. De keramieken borden zijn bedrukt met het embleem van Jardins de la Comtesse.

U geeft misschien de voorkeur aan aluminium borden en glazen met voet in onbreekbaar acryl.

Ons Prestige Gamma  is gemaakt met riet dat twee keer gestoomd werd, wat de honingkleur teweegbrengt, de riemen zijn gemaakt van dubbelzijdig en doorgestikt leer. De borden zijn vervaardigd uit fijn porselein.

De meesten bevatten een heel praktisch isolatievak dat ofwel vast of uitneembaar is. Bepaalde manden beschikken over riemen om ze makkelijker te kunnen dragen.

Al onze manden zijn verpakt in een dik karton om ze te beschermen tijdens het transport. Aan u om de mand te kiezen die het beste bij u past :

              Met kopjes en een thermos voor een complete picknick,

               Met een houten snijplankje en een mes om een stijlvol aperitief te bereiden,

             Een isolatiezak om een fles koel te houden.

               Of een kleed of plaid met waterdichte onderkant die het u mogelijk maakt om eender waar te picknicken…