Err

Uw winkelwagentje 0 0,00 €
Snelle levering
Schepen dezelfde dag
+33 (0)1 41 38 26 62
Snelle levering veiling betalen klanten service

Hoe zijn onze manden?
Bekijk hoe de wilgentenen picknickmand gemaakt wordt: een eeuwenoude ambachtelijke traditie die wij hier met u delen.
Meer weten
Hoe te kiezen zijn picknick?
Welke mand voor welk uitje?
De keuze is groot, proberen om de verschillen tussen de picknickmanden te zien.
meer weten
Hoe kies je picknick deken?
Dacht u dat een plaid slechts diende om over een bank of bed te leggen? Vergis u niet! Wij hebben wollen plaids ontworpen, speciaal voor buiten
Meer weten
Alles over onze diensten
ij selecteren al onze producten met de grootste zorg. Wij maken deze inspanning om u volledige voldoening te kunnen verschaffen. Indien u toch ontevreden bent met één van onze producten, beschikt u over een herroepingstermijn van 14 dagen, zoals omschreven in onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Meer weten
Vaatwerk van puur melamine
Met de collectie vaatwerk van puur melamine vernieuwt Jardins de la Comtesse de tafelkunst en brengt er een frisse, moderne toets in aan. Dit bijna onbreekbaar dikke vaatwerk dat uitzonderlijk zacht aanvoelt, heeft een subliem gehamerd uiterlijk, dat zeer opvallend is.
meer weten

Onze producten
Picknickmanden
Picknickrugzakken en tassen
Melamine servies
Bamboe servies
Picknickkleden
Plaids in kasjmier en wol
Sjaal kasjmier en wol
Onze diensten
Levering
Betaling
Tevreden of geld terug
Vragen / Antwoorden
 
Meer weten
Onze geschiedenis
Professioneel
Contact
 
neem contact op met Florence
De website gewijd aan picknickmanden en het buitenleven

Jardins de la Comtesse is ontstaan door de herinnering aan mijn grootmoeder.

De herinnering aan een groot familie domein waar mijn grootmoeder haar vrienden, familie en talrijke kleinkinderen ontving. Tijdens de vakantieperiode, mijn grootmoeder, een kleurrijk personage, behorend tot één van de oudste aristocratische families van Europa, regeerde haar eigen kleine wereld. Altijd met een grote strooien hoed en een lange schort. Ze was de chef in haar eigen keuken en ze heeft ons haar fijne gerechten leren koken die daarna op de memorabele picknicks met familie en vrienden gedegusteerd werden. We deelden momenten van simpel geluk midden in de bossen. We legden grote kleden uit, iedereen haalde zijn mooiste servies uit hun picknickmand en legde ze op de kleden om samen een aangenaam en gezellig moment te beleven. Ze heeft ons deze passie voor tuinen en mooie voorwerpen doorgegeven en wij stellen ons nu in dienst van deze passie. Ons familie-embleem is de uiting hiervan: de boom die het embleem sinds 1395 versiert stelt voor ons het leven in open lucht voor, met respect voor traditie en waarden.

 

Arnaud de Rességuier
De decoratie in de tuin, de tuin in de decoratie

Wij hebben voor u een origineel assortiment aan traditionele gevlochten; picknickmanden en andere voorwerpen die u toelaten om deze gezellige sfeer te creëren. Deze voorwerpen vindt u op onze site aan de beste prijzen want wij laten ze produceren of kiezen ze direct uit bij onze leveranciers

Ons sleutelwoord, chique maar niet duur  

Onze filosofie is om u producten aan te bieden die gekozen zijn omwille van hun kwaliteit en hun prijs of hun originaliteit, die u toelaten om uw eigen decoratie en sfeer te creëren, originele cadeau’s te geven of om de natuur bij u binnen te laten.          

Een groot deel van de producten op de site zijn op amachtelijke wijze geproduceerd opdat elk product  verschillend zou zijn.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in  de import en export, ten dienste van onze passie voor tuinen.