Err

Uw winkelwagentje 0 0,00 €
Snelle levering
Schepen dezelfde dag
+33 (0)1 41 38 26 62
Snelle levering veiling betalen klanten service

Hoe zijn onze manden?
Bekijk hoe de wilgentenen picknickmand gemaakt wordt: een eeuwenoude ambachtelijke traditie die wij hier met u delen.
Meer weten
Hoe te kiezen zijn picknick?
Welke mand voor welk uitje?
De keuze is groot, proberen om de verschillen tussen de picknickmanden te zien.
meer weten
Hoe kies je picknick deken?
Dacht u dat een plaid slechts diende om over een bank of bed te leggen? Vergis u niet! Wij hebben wollen plaids ontworpen, speciaal voor buiten
Meer weten
Alles over onze diensten
ij selecteren al onze producten met de grootste zorg. Wij maken deze inspanning om u volledige voldoening te kunnen verschaffen. Indien u toch ontevreden bent met één van onze producten, beschikt u over een herroepingstermijn van 14 dagen, zoals omschreven in onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Meer weten
Vaatwerk van puur melamine
Met de collectie vaatwerk van puur melamine vernieuwt Jardins de la Comtesse de tafelkunst en brengt er een frisse, moderne toets in aan. Dit bijna onbreekbaar dikke vaatwerk dat uitzonderlijk zacht aanvoelt, heeft een subliem gehamerd uiterlijk, dat zeer opvallend is.
meer weten

Onze producten
Picknickmanden
Picknickrugzakken en tassen
Melamine servies
Bamboe servies
Picknickkleden
Plaids in kasjmier en wol
Sjaal kasjmier en wol
Onze diensten
Levering
Betaling
Tevreden of geld terug
Vragen / Antwoorden
 
Meer weten
Onze geschiedenis
Professioneel
Contact
 
neem contact op met Florence
De website gewijd aan picknickmanden en het buitenleven

TEVREDEN OF UW GELD TERUG

Tevreden of uw geld terug

Wij kiezen onze producten met de grootste zorg. Wij doen er alles voor om u volledig tevreden te stellen.

Onze klantenservice staat geheel tot uw beschikking om op al uw vragen te antwoorden in geval van problemen die voortkomen uit uw aankoop en verzekert u van opvolging van uw service na aankoop.

U kunt de service bereiken middels e-mail "contact@lesjardinsdelacomtesse.com" of per telefoon +33 (0)1.41.14.45.27 – van maandag tot vrijdag – van 9.00 tot 18.00 uurNa ontvangst van uw product hebt u 14 dagen de tijd om het terug te sturen, zoals staat beschreven in onze algemene verkoopvoorwaarden. De producten moeten goed beschermd worden teruggestuurd in de originele verpakking en de kosten voor retourzending zijn voor uw rekening. Na ontvangst van uw pakket zullen we de terugbetaling uitvoeren.De terugbetaling wordt uitgevoerd volgens de gebruikte betaalwijze bij aankoop.

Om een verzoek tot teruggave te doen, kunt u naar de pagina "Teruggave - Terugtrekkingsformulier" gaan en het formulier invullen.

Dan kunt u uw pakket rechtstreeks naar het volgende adres sturen Les Jardins de la Comtesse, 21 rue Gardenat Lapostol 92150 Suresnes - France.
Terugbetalingen worden gedaan op basis van de betalingsmethode die bij de aankoop werd gebruikt.


Als uw terugzending een gevolg is van een fout onzerzijds, wilt u dan contact met ons opnemen zodat wij u een retouretiket kunnen sturen, de kosten voor retourzending zijn dan voor onze rekening.


Kapotte accessoires? 

Is er een accessoire (glazen, borden, couverts) kapot? Neem contact met ons op op +33 (0)1.41.14.45.27 en wij zullen het vervangen.