Err

Uw winkelwagentje 0 0,00 €
Snelle levering
Schepen dezelfde dag
+33 (0)1 41 38 26 62
Snelle levering veiling betalen klanten service

Hoe zijn onze manden?
Bekijk hoe de wilgentenen picknickmand gemaakt wordt: een eeuwenoude ambachtelijke traditie die wij hier met u delen.
Meer weten
Hoe te kiezen zijn picknick?
Welke mand voor welk uitje?
De keuze is groot, proberen om de verschillen tussen de picknickmanden te zien.
meer weten
Hoe kies je picknick deken?
Dacht u dat een plaid slechts diende om over een bank of bed te leggen? Vergis u niet! Wij hebben wollen plaids ontworpen, speciaal voor buiten
Meer weten
Alles over onze diensten
ij selecteren al onze producten met de grootste zorg. Wij maken deze inspanning om u volledige voldoening te kunnen verschaffen. Indien u toch ontevreden bent met één van onze producten, beschikt u over een herroepingstermijn van 14 dagen, zoals omschreven in onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Meer weten
Vaatwerk van puur melamine
Met de collectie vaatwerk van puur melamine vernieuwt Jardins de la Comtesse de tafelkunst en brengt er een frisse, moderne toets in aan. Dit bijna onbreekbaar dikke vaatwerk dat uitzonderlijk zacht aanvoelt, heeft een subliem gehamerd uiterlijk, dat zeer opvallend is.
meer weten

Onze producten
Picknickmanden
Picknickrugzakken en tassen
Melamine servies
Bamboe servies
Picknickkleden
Plaids in kasjmier en wol
Sjaal kasjmier en wol
Onze diensten
Levering
Betaling
Tevreden of geld terug
Vragen / Antwoorden
 
Meer weten
Onze geschiedenis
Professioneel
Contact
 
neem contact op met Florence
De website gewijd aan picknickmanden en het buitenleven

Promoties

PromotiesPromoties t / m 60% korting

Cadeaubon

CadeaubonU weet niet wat u op onze site als cadeau moet kiezen: Bied een cadeaubon aan! Je geliefde zal kunnen kiezen wat hij of zij wil. 

Sjaal kasjmier en wol

Sjaal kasjmier en wol
Ontdek onze collectie sjaals van kasjmier en wol. Het merk Les Jardins de la Comtesse ging naar het dak van de wereld, in het Himalayagebergte, om het zachtst mogelijke materiaal te vinden. Les Jardins de la Comtesse biedt u 2 maten voor uw sjaals: klassieke sjaals (40 x 190 cm) of grote sjaals (70 x 210 cm).

Alle picknickmanden

Alle picknickmandenDe picknickmanden van Jardins de la Comtesse zijn praktisch en elegant!
Al onze picknickmanden zijn gevlochten met de beste wilgentakjes enze zijn artisanaal geproduceerd. De meeste manden bevatten een isolatievak waarin producten koud en warm gehouden kunnen worden. Picknick op het platteland, aan de zee of in de bergen, met een originele mand, gecreëerd door ‘Jardins de la Comtesse’. 
Een picknickmand voor 2, 4 of 6 personen, het wordt een onvergetelijk gezellig moment! En een heel geliefd huwelijks- of verjaardagsgeschenk!


Waterdichte picknickkleden

Waterdichte picknickkledenVoor een picknick is er niets handiger dan een kleed met een waterdichte onderkant.Vrijwel onbreekbaar melamine servies

Vrijwel onbreekbaar melamine serviesEindelijk prachtig, vrijwel onbreekbaar vaatgoed met een gehamerd uiterlijk, waar geen stukken afspringen en dat niet breekt. De dikte en de uitzonderlijke zachtheid bij aanraking zijn gelijk aan de schoonheid van keramiek, maar zonder de kwetsbaarheid, dankzij het gebruik van pure melamine, waardoor het vaatgoed van unieke kwaliteit is.

Bord van gehard glas

Bord van gehard glasGreen&ART Collectie, het assortiment van gekleurde borden van gehard glas van Jardins de la Comtesse voor uitzonderlijke tafels. 
Geniet van gerechten die de schoonheid en zachtheid van gewoon glas bieden, maar zonder de kwetsbaarheid; door het gebruik van gehard glas of veiligheidsglas. Hoogwaardige geharde glasplaat !

Plaids in kasjmier 4 draden en wol

Plaids in kasjmier 4 draden en wol

Deze plaids, vervaardigd uit kasjmier 4 draden en wol, zijn ideaal voor een sjieke gelegenheid, maar kunnen ook perfect casual over de schouders gedragen worden bij uitstapjes in de vrije tijd.


Baby en kind geschenken

Baby en kind geschenkenHouten Fotolijst, kleerhangers, meetlat voor de baby uit de Gigi de Giraf en Lily de Kat collectie.

Service van reserveonderdelen

Service van reserveonderdelen
Een gebroken glas, een beschadigd plaat... U kunt aanbevelen om de ontbrekende kamers.
U vind je niet product, aarzel dan niet om contact met ons op 0141144527