Err

Uw winkelwagentje 0 0,00 €
Snelle levering
Schepen dezelfde dag
+33 (0)1 41 38 26 62
Snelle levering veiling betalen klanten service

Hoe zijn onze manden?
Bekijk hoe de wilgentenen picknickmand gemaakt wordt: een eeuwenoude ambachtelijke traditie die wij hier met u delen.
Meer weten
Hoe te kiezen zijn picknick?
Welke mand voor welk uitje?
De keuze is groot, proberen om de verschillen tussen de picknickmanden te zien.
meer weten
Hoe kies je picknick deken?
Dacht u dat een plaid slechts diende om over een bank of bed te leggen? Vergis u niet! Wij hebben wollen plaids ontworpen, speciaal voor buiten
Meer weten
Alles over onze diensten
ij selecteren al onze producten met de grootste zorg. Wij maken deze inspanning om u volledige voldoening te kunnen verschaffen. Indien u toch ontevreden bent met één van onze producten, beschikt u over een herroepingstermijn van 14 dagen, zoals omschreven in onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Meer weten
Vaatwerk van puur melamine
Met de collectie vaatwerk van puur melamine vernieuwt Jardins de la Comtesse de tafelkunst en brengt er een frisse, moderne toets in aan. Dit bijna onbreekbaar dikke vaatwerk dat uitzonderlijk zacht aanvoelt, heeft een subliem gehamerd uiterlijk, dat zeer opvallend is.
meer weten

Onze producten
Picknickmanden
Picknickrugzakken en tassen
Melamine servies
Bamboe servies
Picknickkleden
Plaids in kasjmier en wol
Sjaal kasjmier en wol
Onze diensten
Levering
Betaling
Tevreden of geld terug
Vragen / Antwoorden
 
Meer weten
Onze geschiedenis
Professioneel
Contact
 
neem contact op met Florence
De website gewijd aan picknickmanden en het buitenleven

Bord van gehard glas

                       Al onze

gehard glazen bord

Gehard glazen platen: voor een originele en kwaliteitsvolle tafel !

Dek elegante en kleurrijke tafels met het geharde glazen servies uit de Green&ART collectie! Doorschijnend en helder, deze borden met hun origineel en glinsterend design zullen uw tafelpresentaties opfleuren. Deze borden zijn niet alleen ecologisch verantwoord, ze zijn ook schokbestendig en dus zeer praktisch voor uw dagelijkse lunches en feesten. Val voor de thema's Jungle en Bali Monkey: hun atypische patronen zullen uw gasten doen reizen!
Vertaald met

Gehard glazen platen : voor een originele en top-of-the-range tafel !

Green&ART Collectie, het assortiment van gekleurde borden van gehard glas van Jardins de la Comtesse voor uitzonderlijke tafels
Geniet van gerechten die de schoonheid en zachtheid van gewoon glas bieden, maar zonder de kwetsbaarheid; door het gebruik van gehard glas of veiligheidsglas. Het fabricageproces van deze Les Jardins de la Comtesse-borden van gehard glas is afkomstig van het fabricageproces van voorruiten, van glas dat 4 tot 6 keer beter bestand is tegen schokken dan gewoon glas.
 
Les Jardins de la Comtesse innoveert dit jaar door een nieuwe collectie van 100% gehard glazen borden aan te bieden, voor gerechten die zowel mooi als milieuvriendelijk zijn! Glas is een recyclebaar organisch materiaal. Het glas is niet poreus, waardoor de ontwikkeling van bacteriën wordt voorkomen en het een zeer hygiënisch servies is. De inkt die voor de patronen worden gebruikt, is ecologische inkt
 
Dit alles maakt het een milieuvriendelijk servies dat volledig onschadelijk is voor het milieu. Gehard glas versterkt de heldere en glinsterende kleuren van deze collecties verfijnd servies.  Ontvang uw dierbaren rond een chique tafel met een elegant servies met een origineel design.