Err

Uw winkelwagentje 0 0,00 €
Snelle levering
Schepen dezelfde dag
+33 (0)1 41 38 26 62
Snelle levering veiling betalen klanten service

Hoe zijn onze manden?
Bekijk hoe de wilgentenen picknickmand gemaakt wordt: een eeuwenoude ambachtelijke traditie die wij hier met u delen.
Meer weten
Hoe te kiezen zijn picknick?
Welke mand voor welk uitje?
De keuze is groot, proberen om de verschillen tussen de picknickmanden te zien.
meer weten
Hoe kies je picknick deken?
Dacht u dat een plaid slechts diende om over een bank of bed te leggen? Vergis u niet! Wij hebben wollen plaids ontworpen, speciaal voor buiten
Meer weten
Alles over onze diensten
ij selecteren al onze producten met de grootste zorg. Wij maken deze inspanning om u volledige voldoening te kunnen verschaffen. Indien u toch ontevreden bent met één van onze producten, beschikt u over een herroepingstermijn van 14 dagen, zoals omschreven in onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Meer weten
Vaatwerk van puur melamine
Met de collectie vaatwerk van puur melamine vernieuwt Jardins de la Comtesse de tafelkunst en brengt er een frisse, moderne toets in aan. Dit bijna onbreekbaar dikke vaatwerk dat uitzonderlijk zacht aanvoelt, heeft een subliem gehamerd uiterlijk, dat zeer opvallend is.
meer weten

Onze producten
Picknickmanden
Picknickrugzakken en tassen
Melamine servies
Bamboe servies
Picknickkleden
Plaids in kasjmier en wol
Sjaal kasjmier en wol
Onze diensten
Levering
Betaling
Tevreden of geld terug
Vragen / Antwoorden
 
Meer weten
Onze geschiedenis
Professioneel
Contact
 
neem contact op met Florence
De website gewijd aan picknickmanden en het buitenleven

Les Jardins de la Comtesse : Onze geschiedenis

Les Jardins de la Comtesse, veel meer dan een naam, een verhaal

Een familiegeschiedenis

Het merk werd in 2011 gelanceerd met als doel de Franse levenskunst in ere te houden.

Het merk Les Jardins de la Comtesse is ontstaan uit de herinnering aan een groot familiedomein waar de grootmoeder van de oprichtster vroeger haar vrienden en familie ontving, waaronder haar vele kleinkinderen.

"Het was de tijd van de feestdagen... Mijn grootmoeder, een kleurrijk figuur, behorend tot een van de oudste aristocratische families van Europa, bestierde haar kleine wereld, altijd met een grote strohoed en een lange schort."

"Ze regeerde in haar keuken, waar ze ons leerde hoe we heerlijke maaltijden moesten bereiden die werden gegeten bij gedenkwaardige picknicks voor de hele familie en vrienden, waarbij we echte momenten van eenvoudig geluk deelden in het midden van het bos. We zetten grote tafels op waar iedereen zijn manden met het serviesgoed en het beste eten bracht om een aangenaam moment van uitwisseling en gezelligheid te creëren."

Het is deze passie voor tuinen en mooie dingen die Les Jardins de la Comtesse u nu biedt. Het familiewapen is dus het embleem van deze passie geworden: de boom die het sinds 1395 siert, staat voor het buitenleven in traditie en respect voor waarden.

De kunst van het buitenleven

Het hele assortiment van Les Jardins de la Comtesse is afgestemd op de behoeften van de liefhebbers van het buitenleven. Het aanbieden van momenten van gezelligheid en uitwisseling is de belangrijkste wens van het merk. We zijn ervan overtuigd dat we door het aanbieden van modieuze en hoogwaardige producten, kunnen deelnemen aan het creëren van de mooiste herinneringen van onze klanten : het moment van een picknick om van de gezellschap  van geliefden, familie of vrienden te kunnen genieten in een eenvoudig en romantisch moment. Of tijdens een lunch in de zon op het tuinterras, waar het gemakkelijk is om een warme sfeer te creëren rond een goede maaltijd geserveerd op een bijna onverwoestbare melamine tafel.

MelARTmine Collectie

Les Jardins de la Comtesse, het is ook sinds 2018, een referentie in de Franse kunst van het tafelen !

Het MelARTmine gamma, tafelgerei in zuivere melamine, is samengesteld uit alle nodige serviesgoed voor het maken van prachtige en originele tafels : diepe en platte borden, ronde en rechthoekige schalen, dienbladen, slakommen en hun bestek, placemats....

Door esthetiek en functionaliteit te combineren, hebben we ervoor gekozen om lunches met vrienden of familie pure momenten van delen en gezelligheid te maken !

De kreet van MelARTmine Collection : hoogwaardig tafelgerei voor kleurrijke tafels.

Melamine servies "Jungle"
Melamine servies Toekans van Rio

Tenslotte kijkt Les Jardins de la Comtesse op een elegante manier naar de wereld van de tuinen.

De verfijning en alle zorgvuldige keuzes in de selectie en creatie van producten hebben Les Jardins de la Comtesse tot de leider in de picknick- en outdoormarkt gemaakt.

Het merk is een echte partner voor de buitenlunch en heeft echte kennis en ervaring in zijn vakgebied. Dit stelt haar in staat om een wereldwijde kennis van haar sector te hebben om haar aanbod voortdurend te vernieuwen, aan te passen en te verrijken, met de bedoeling om altijd zo dicht mogelijk bij de wensen van haar klanten te staan.

Een team tot uw beschikking en tot uw dienst

Claudia TEIXEIRA GHIRINGHELLI

Manager

Marketing en communicatie

claudia@ljcinternational.com

Hervé GHIRINGHELLI

Manager

Inkoop en logistiek

herve@ljcinternational.com

Tom COLLAS

Digitale-marketingmanager

tom@ljcinternational.com

Quentin FOFANA

Verkoopmanager

quentin@ljcinternational.com

Emma GERMIER

Ontwikkelingsmedewerker e-commerce

contact@ljcinternational.com

Jean-Bapstiste SAVOURNIN

Verkoopassistent

jean-baptiste@ljcinternational.com

Mélisande MEQUESSE

Communicatiemedewerker

melisande@ljcinternational.com

Salomé PAKULA

Grafisch ontwerper

salome@ljcinternational.com